Incassomachtiging

Voor de betaling van de maandelijkse VvE-Bijdrage kunt u gebruik maken van een automatische incasso door uw VvE. Hiertoe kunt u gebruik maken van dit formulier. Ook wanneer er wijzigingen zijn t.a.v. uw bankrekening of persoonlijke gegevens kunt u gebruik maken van dit formulier.

Vereniging van Eigenaren

VvE

Ondergetekende

Adres

Postcode + Woonplaats

Emailadres

Telefoonnummer


Door afgifte van deze incassomachtiging geeft de ondergetekende toestemming aan het bestuur van voormelde VvE en/of door de Vergadering van Eigenaars aangewezen beheerder Ingenieursbureau Ibotec b.v. voor maandelijkse automatische incasso van de door de Vergadering van Eigenaars aan de hand van de goedgekeurde begroting vastgestelde jaarlijkse voorschotbijdragen en de overige financiƫle bijdragen waartoe besloten. De administratieve handelingen zijn door de Vereniging van Eigenaars en haar bestuur gedelegeerd aan de beheerder Ingenieursbureau Ibotec b.v. welke namens de Vereniging van Eigenaars de verplichte bedragen per vervaldatum zal incasseren t.g.v. de bankrekening van de Vereniging van Eigenaars. Deze incassomachtiging is van kracht tot de datum van wederopzegging door de ondergetekende.


Gegevens m.b.t. incasso

Rekeninghouder

Rekeningnr. (IBAN)

Postcode + Woonplaats


Machtiging

 Hiermee verklaar ik dat ik akkoord ben met het automatische incasseren van de VvE-bijdrage door de VvE waar ik van rechtswege lid van ben.


Beveiligingscode

BeveiligingscodeVFXXG

Neem de code over

Neem contact op met Ibotec

Bosscheweg 135
5282 WV Boxtel
Routebeschrijving

T. 0411 - 686 136
F. 0411 - 675 663
E. ibotec@ibotec.nl