Uw betrouwbare partner in VvE beheer

Uw betrouwbare partner in VvE beheer

Over ons

Ingenieursbureau Ibotec b.v. is opgericht in 1993 en is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in VvE beheer.

Voor onze opdrachtgevers staat een team klaar dat thuis is in alle aspecten voor VvE beheer. Ons team van ervaren medewerkers bestaat uit VvE Accountmanagers, administratieve-, technische en financiële medewerkers. Daarnaast staat de afdeling bouwadvies uw VvE terzijde met bouwadviezen, begeleiding groot onderhoud, ook voor het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan (MJOP, voor het groot onderhoud) conform NEN 2767.

Onze missie

  • Deskundig en betrouwbaar
  • Continuïteit

Ingenieursbureau Ibotec b.v. wil het VvE beheer voor haar klanten in de breedste zin van het woord op een deskundige en professionele manier begeleiden en continu een positieve bijdrage leveren.

Daarnaast wil Ingenieursbureau Ibotec b.v. er voor zorgen dat zij een betrouwbare en integere VvE beheerder blijft. Een partner die begrijpt dat het zorgvuldige VvE beheer voor haar klanten van evident belang is.

Onze visie

Ingenieursbureau Ibotec b.v. geeft de invulling van haar missie weer in alertheid en betrouwbaarheid. Samen met uw VvE wordt gestreefd naar een succesvolle samenwerking.

Gezien de wettelijke ontwikkelingen en de behoefte vanuit de markt, heeft Ingenieursbureau Ibotec b.v. het VvE beheer tot een specialisme gemaakt, al meer dan 25 jaar.

Snelheid en kwaliteit in het leveren van goede dienstverlening is één van de belangrijkste aspecten. Om dit te bereiken denkt Ingenieursbureau Ibotec b.v. mee met haar klanten en weet zij wat de behoefte is om hier vervolgens adequaat op te kunnen anticiperen.

Wij helpen u graag! Heeft u nog vragen of opmerkingen? Bel ons of stel direct uw vraag.

Bel ons Mail ons